Praktijk Jeannette Hoek
De praktijk van Jeannette Hoek

Stoelmassage: ontspannend, energie opwekkend en activerend

ook mogelijk op locatie

De cursus stoelmassage heb ik bij TouchPro Europe gevolgd. De visie van TouchPro is om door middel van aanraking een positieve sociale waardering te geven in onze cultuur. Het bereik van deze behandeling is dus niet bedoeld als therapie in de vorm van behandeling van een medische klacht, maar doormiddel van mijn aanraking bij jou een verbeterde circulatie te bevorderen en daarmee jouw gezondheid en welzijn. Circulatie van bloed, lymfe en energie.

Van tevoren wordt je gevraagd een aantal vragen omtrent de gezondheid in te vullen alvorens u kan deelnemen aan de stoelmassage. Waarom een stoelmassage?
Veel mensen bewegen steeds minder. Alles wordt dan stijver en er komen wellicht wat PHPD tjes om de hoek kijken. Deze pijntjes hier/ pijntjes daar, maar ook andere omstandigheden, kunnen allerlei spanningen en klachten in jouw lichaam veroorzaken. Met deze stoelmassage onderga je een korte ontspannende, energie opwekkende en activerende massage.

De stoelmassage bestaat uit een serie van handelingen achter elkaar. Het is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over de kleding gegeven. De lichaamsdelen die behandeld worden zijn: rug, nek, schouders, armen, handen en heupen en het hoofd. Deze reeks van handelingen noemt men een kata. Kata betekent vrij vertaald, patroon of vorm. De letterlijke vertaling vanuit het Japans is ‘manier van dingen doen’. Kata (型, かた, kata) is een term uit de Japanse zelfverdedigingskunsten en vechtsporten zoals karate, jiujitsu, judo en in deze betekent het 'vorm'. Een kata is een individuele stijloefening met een reeks vastgelegde bewegingen, bij iedere massage doe ik dus precies dezelfde handelingen achter elkaar.

Hoe lang duurt een stoelmassage?
De behandeling duurt 15 minuten en neemt inclusief een kort voor- en nagesprek maximaal 20 minuten in beslag. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de druk die ik geef, voor iedereen die plaats neemt op de stoel op de juiste manier gegeven wordt. Dit zal bij de een wat intensiever kunnen als bij de ander, het moet voor iedereen prettig aanvoelen. Regelmatig vraag ik of de druk juist wordt gegeven. 

De stoelmassage werkt preventief, bevordert je gezondheid. Klachten veroorzaakt door stress en stijfheid kunnen in meerder of mindere mate verminderen. Op een zeer effectieve manier wordt de bloedsomloop bevorderd en de energiebanen geprikkeld om het lichaam in een goede balans te brengen. Door de drukpunttechniek wordt de bloedcirculatie verbeterd en worden afvalstoffen afgevoerd. Na afloop ga je weer verkwikt en energiek aan het werk.

Voor wie is de stoelmassage geschikt?
De stoelmassage is in principe geschikt voor iedereen. Heb je vragen die betrekking hebben op jouw gezondheid, bel dan gerust. 

Vragenlijst invullen
Van tevoren wordt je gevraagd een aantal vragen omtrent de gezondheid in te vullen alvorens je kan deelnemen aan de stoelmassage.

Stoelmassage op locatie  voor bedrijven

Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil voor jouw bedrijf. Door te investeren in het regelmatig aanbieden van een stoelmassage zitten je medewerkers beter in hun vel. Praktijk Jeannette Hoek  biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie. Ook kunt mij boeken voor het verrichten van stoelmassages tijdens een feest of evenement. Minimale afname van vijf stoelmassages per locatie.

De voordelen hiervan zijn:

  • Stoelmassages op locatie
  • Vermindert de werkstress
  • Verlaagt het risico op ziekteverzuim
  • Verhoogt de productiviteit
  • € 60,00 per uur exclusief BTW.

Voor een vrijblijvende introductie met proefmassage kan je telefonisch of per mail info@praktijkjeannettehoek.nl contact met mij opnemen  voor het maken van een afspraak.

Prijzen Stoelmassage

20 minuten

€ 20,- per consult

Voor bedrijven

€ 65,- per uur excl. btw.

Praktijk Jeannette Hoek is aangesloten bij BATC beroepsorganisatie

Praktijk Jeannette Hoek is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (BR.02168).
Klacht- en tuchtrechtnummer 1410.1760

Praktijk Jeannette Hoek

Acacialaan 20
3286 XA Klaaswaal
06-110 256 86
info@praktijk-jeannettehoek.nl

Kvk: 54363381

Een website van de Vormenbrouwer